Scrisoare de la Moș Crăciun

375

Articole de la același autor

Magia sărbătorilor se apropie. Cei mici și-au făcut lista de cadouri pe care ar dori să le primească de la Moșul. Însă nu s-au gândit că vor primi și o scrisoare venită tocmai de la Polul Nord, acolo unde locuiește Moș Crăciun.

Toți vrem să păstrăm în case magia de sărbători. Pe acest lucru se bazează și firmele de profil care au invadat căsuțele de e-mail cu oferte de scrisori pentru Moș Crăciun. În schimbul sumei de 20 de lei, micuțul tău își va aminti de cel mai frumos Crăciun din viața lui: acela în care moșul i-a scris.
"Draga Moșului, știu că prietenii tăi ți-au zis că nu exist și mă voi gândi serios dacă le voi aduce anul acesta jucării și dulciuri. Știu că ai fost o fetiță cuminte, că ai luat note bune și că ți-ai ascultat părinții.
Acum te las cu bine, draga mea, eu și renii trebuie să ne grăbim, avem multe de făcut în această noapte magică!" – o astfel de scrisoare poate ajunge sub bradul de Crăciun.
Imaginează-ți bucuria copilului tău atunci când va găsi, sub bradul de Crăciun, o scrisoare de la Moș Crăciun. Fericirea copilului este și fericirea ta.
Scrisoare va avea ștampila de la Polul Nord și semnătura lui Moș Crăciun.
Chiar și pentru copiii de vârste mai măricele, care știu că nu există Moșu, o scrisoare va readuce magia anilor în care credea în daruri divine.
Și cei mari pot primi scrisori de la Moș Crăciun.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.9181 secunde