Se întâmplă în România! Un constructor s-a supărat și și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

467
Se întâmplă în România! Un constructor s-a supărat și și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat - strada-1666622064.jpeg

Articole de la același autor

O firmă de construcții și-a luat înapoi, asfaltul proaspăt turnat. Scenă demnă de filmele de comedie a avut loc în județul Hunedoara, după ce constructorii nu s-au înțeles la preț cu firmele care se ocupă de canalizare, potrivit Antena3


Când doi se ceartă, al treilea câștigă, spune un proverb românesc. În cazul de față, nu avem niciun câștigător. Doar trei firme care se ceartă pe prețul asfaltului.


După ce și-au făcut treaba, s-au înțeles să subcontracteze o a treia firmă, pentru a asfalta la loc strada, și să plătească fiecare câte jumătate din reparație.

Asfaltarea s-a făcut cu succes și a venit nota de plată: 170.000 de lei de căciulă.

Cele două firme nu au fost de acord cu prețul cerut de firma care a asfaltat, astfel că aceasta a decoperat asfaltul turnat și l-a luat înapoi, lăsând strada stricată.

Operatorul de apă din Valea Jiului, care este beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, trebuie acum să găsească soluții pentru a aduce din nou strada la forma inițială.

Primăria amenință cu plângere penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.0173 secunde