Proiectul ce vizează asfaltarea străzilor din comuna Grădina, aproape de final

721

Articole de la același autor

În comuna Grădina s-a terminat asfaltarea a 10 kilometri de drum, după ce a fost finalizată și canalizarea. Acest proiect a fost aprobat prin Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) și a avut valoarea de 15.492.185,33 lei. Lucrările au fost începute în anul 2019, iar luna viitoare urmează să se facă recepția lucrării.

Potrivit reprezentanților administrației publice locale din comuna Grădina, în următoarea perioadă se vor demara lucrările de asfaltare a ultimilor trei kilometri de drum, proiect aprobat prin Programul „Anghel Saligny” în valoare de 5.196.240,84 lei, imediat după ce se va semna contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei.

Cu finalizarea acestor trei kilometri de asfaltare de drumuri, comuna Grădina rezolvă asfaltarea tuturor străzilor din localitate cu excepția drumului județean care traversează comuna pe strada Grâușorului și Frunzelor, care face legătura între Pantelimon de Jos și Cogealac, drum care cade în sarcina Consiliului Județean Constanța pentru a fi asfaltat.

În acest context, primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici, a făcut demersurile necesare, informând Consiliul Județean Constanța pentru a rezolva și asfaltarea acestui drum care în momentul de față este doar pietruit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3583 secunde