Elevii din comuna Grădina au primit gentuțe și rechizite gratuite de la administrația locală

210
Prima zi de școală a fost întâmpinată cu emoție și de copiii de la grădiniță și elevii din comuna Grădina. Deoarece cât de curând vor începe lucrările de extindere și reabilitare la Școala Gimnazială nr.1 Grădina, festivitatea de deschidere a anului școlar 2022-2023 a avut loc în Căminul Cultural din localitatea Grădina. Cu acest prilej, primarul Gabriela Iacobici împreună cu Consiliul Local Grădina au oferit ghiozdane și rechizite școlare tuturor elevilor înscriși la Școala Gimnazială nr.1 Grădina.

Totodată, cei abilitați au transmis că orele de curs ale elevilor se vor ține astfel: Grădinița Grădina, clasele 0, 1 și 3 – în incinta Grădiniței cu program normal Grădina, Grădinița Cheia, clasele 2 și 4 - în incinta Grădiniței cu program normal Cheia, Clasele 5, 6, 7, și 8 – în incinta Centrului de prevenire a abandonului și a separării copilului de familia sa, în comuna Grădina.

Reamintim că, datorită implicării primarului Gabriela Iacobici, Școala Gimnazială nr.1 Grădina va fi extinsă și reabilitată în cadrul unui proiect finanțat de M.D.L.P., în valoare de 6.132.323,55 lei. Până la acest moment, au fost obținute toate avizele și au fost parcurse etapele de licitație publică organizate de comuna Grădina, astfel încât, în cel mai scurt timp vor începe lucrările necesare extinderii și reabilitării unității școlare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8356 secunde