Serghei Stanișev, ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste

261
Serghei Stanișev,  ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste - serghei-1346443901.jpg
Președintele Partidului Socialist Bulgar, Serghei Stanișev, președinte interimar al Partidului Socialiștilor Europeni (PES), a fost ales vicepreședinte al Internaționalei Socialiste (IS). Alegerea lui Stanișev a fost anunțată la Capetown, în Africa de Sud, unde Internaționala Socialistă, organizația globală a partidelor social-democrate, socialiste și laburiste, a organizat al 24-lea Congres, relatează site-ul Novinite.com.
 

În discursul susținut la eveniment, Stanișev, care a vorbit în deschiderea discuțiilor despre criza economică globală, a îndemnat la restabilirea competitivității Europei prin apărarea modelului statului providență. El s-a pronunțat totodată în favoarea solidarității, coordonării și politicilor integrării economice în Europa într-un context mai larg, incluzând guvernanța economică europeană comună.

În opinia sa, acest lucru va impulsiona crearea de locuri de muncă și o creștere economică în Europa și va furniza totodată instrumente financiare durabile pentru susținerea investițiilor. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 31 August 2012
Stire din Actual : Cutremur puternic în Filipine
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Actual : Ofițer rus de elită, după gratii
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Actual : Cât mai este  rata șomajului  în zona euro
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012
Stire din Actual : Au uitat-o britanicii pe "Prințesa inimilor"?
Pagina a fost generata in 2.3571 secunde