Serie de morţi suspecte şi dispariţii în rândul turiştilor aflaţi în vacanţă în Grecia

407
Serie de morţi suspecte şi dispariţii în rândul turiştilor aflaţi în vacanţă în Grecia - serie-de-morti-si-disparitii-1718621257.jpg
Un turist american dispărut a fost găsit mort pe o plajă de pe o mică insulă grecească situată la vest de Corfu, a anunțat presa locală. Descoperirea face parte dintr-o serie de cazuri recente de turişti morți sau dispăruți, scrie The Guardian.


Corpul bărbatului a fost găsit duminică pe o plajă stâncoasă și destul de îndepărtată de pe insula Mathraki de către un alt turist, scrie tvr.info.ro


Cadavrul unui turist olandez în vârstă de 74 de ani a fost găsit sâmbătă de o dronă a pompierilor, zăcând cu fața în jos într-o râpă, la aproximativ 300 de metri de locul în care a fost observat ultima dată duminica trecută, mergând cu dificultate pe o căldură sufocantă.


Michael Mosley, un cunoscut prezentator de televiziune și autor britanic, a fost găsit mort duminica trecută pe insula Symi. Un medic legist a concluzionat că acesta a murit miercurea precedentă, la scurt timp după ce a plecat într-o drumeție pe un teren dificil și stâncos.


Vineri, doi turiști francezi au fost dați dispăruți pe Sikinos, o insulă relativ izolată din Ciclade, în Marea Egee, cu mai puțin de 400 de rezidenți permanenți. Cele două femei, în vârstă de 64 și 73 de ani, plecaseră de la hotelurile lor pentru a se întâlni.


Pe insula Amorgos, tot în Ciclade, autoritățile caută în continuare un turist în vârstă de 59 de ani dat dispărut încă de marți, când plecase într-o drumeție, în condiții de caniculă.



foto: Reuters


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8522 secunde