Solistul trupei Linkin Park, GĂSIT MORT!

153
Solistul trupei Linkin Park, GĂSIT MORT! - 646x404-1500584852.jpg

Articole recomandate

Solistul trupei Linkin Park, Chester Bennington, în vârstă de 41 de ani, a fost găsit mort, intr-o vilă din Palos Verdes, Los Angeles, scrie site-ul tmz.com, citat de News.ro.


Chester s-ar fi spânzurat Potrivit sursei citate, poliția a descoperit trupul neînsuflețit al artistului, într-o resedință privată din Palos Verdes, in jurul orei locale 09:00. 


Artistul se pare că s-a spânzurat. Chester Bennington s-a luptat timp de mai multi ani cu dependența de droguri si alcool. În trecut a declarat că a luat în considerare ideea de a se sinucide din cauza faptului că a fost abuzat sexual în copilărie de către bărbați, scrie TMZ. Chester avea șase copii în urma a două căsnicii. S-a sinucis de ziua lui Chriss Cornell Chester era prieten apropiat cu Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, care, la rândul lui, s-a sinucis prin spânzurare în luna mai. Astăzi ar fi fost ziua lui Cornell, în care ar fi împlinit 53 de ani. Chester și chitaristul Linkin Park, Brad Delson, au interpretat melodia "Hallelujah", a lui Leonard Cohen, la înmormântarea lui Cornell. Singura confirmare oficială a morții artistului vine din partea lui Mike Shinoda, colegul de trupă al lui Chester Bennington, care a scris pe Twitter că ește "șocat și devastat, vestea fiind adevărată". 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9624 secunde