Statul Islamic, învinovățit de Guvernul turc pentru atentatele de la Ankara

108
Statul Islamic, învinovățit de Guvernul turc pentru atentatele de la Ankara - turkeyblast20151010t085049z51740-1444566860.jpg

Articole recomandate

Surse din serviciile de securitate ale Guvernului turc au declarat pentru Reuters că toate indiciile din acest moment duc spre gruparea Statul Islamic ca fiind responsabilă pentru dublul atentat cu bombă de sâmbătă dimineața din Ankara.

Ancheta se concentrează în acest moment asupra grupului jihadist Statul Islamic, au declarat doi experți seniori din cadrul forțelor de securitate turce.

Potrivit surselor citate, atentatul sângeros de la Ankara seamănă foarte mult cu un alt atac cu bombă produs în Turcia în acest an, cel de la Suruc, lângă granița cu Siria.

În cazul atentatului de la Suruc, membri ai grupării ISIS au considerați vinovați pentru masacru, cu toate că Statul Islamic nu și-a asumat niciodată responsabilitatea atacului, scrie realitatea.net



Atentatul sângeros de la Ankara, nerevendicat până la această oră de nicio grupare teroristă, a avut loc în timpul unui marș al păcii, organizat de opoziția de stânga și de cateva ONG-uri pentru a cere încetarea conflictului dintre PKK (Partidul Muncitorilor din Kurdistan) și statul turc.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6938 secunde