Concurs SUA atacă Siria? Casa Albă nu exclude nici o ipoteză în vederea îndepărtării lui Bashar al-Assad

239
SUA atacă Siria? Casa Albă nu exclude nici o ipoteză în vederea îndepărtării lui Bashar al-Assad - assad107619400-1344939613.jpg

Articole recomandate

Statele Unite nu exclud nici o ipoteză în vederea obținerii îndepărtării președintelui sirian Bashar al-Assad de la putere, în contextul apariției unor zvonuri cu privire la instituirea unei zone de interdicție aeriană, relatează AFP, citată de Realitatea.net.

Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Jay Carney, a susținut că președintele și echipa sa nu exclud nici o ipoteză si mai mult decât atât, se încearcă găsirea unei soluții pentru o tranziție politică, însă nu s-a referit în mod explicit la interdicții aeriene.

Pentru prima dată de la începutul rebeliunii, în urmă cu 17 luni, rebelii sirieni au afirmat luni că au doborât un avion de luptă de tip MiG-23 în estul Siriei, mai scrie Realitatea.net.

Potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, o organizație nonguvernamentală (ONG) cu sediul în Marea Britanie, criza din Siria s-a soldat cu peste 21.000 de morți în perioada menționată.

Citește mai mult...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5904 secunde