SUA, în alertă! Al-Qaida amenință cu repetarea "de mii de ori" a atentatelor de la 11 septembrie

170
1
SUA, în alertă! Al-Qaida amenință cu repetarea

Articole recomandate

La 15 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, de la New York și Washington, liderul Al-Qaida Ayman al-Zawahiri a postat pe internet un material video în care amenință cu repetarea "de mii de ori" a unor astfel de atacuri, transmite AFP.

Adresându-se Statelor Unite, al-Zawahiri afirmă în postarea difuzată de conturi online ale jihadiștilor că 11 septembrie a fost "rezultatul crimelor voastre împotriva noastră", scrie Agerpres.

Al-Qaida și talibanii din Afganistan nu mai sunt în prezent principalele ținte a eforturilor anti-teroriste, observă AFP. Gruparea Stat Islamic — rivală a al-Qaida — a devenit prioritatea, după ce a ocupat teritorii întinse în Siria și Irak.

În ultimul său mesaj, Al-Zawahiri a făcut apel la unitatea jihadiștilor și i-a îndemnat pe americanii de origine africană să se convertească la islam, pentru "a se pune la adăpost" de legile din SUA, despre care a afirmat că sunt controlate de "majoritatea albă", scrie realitatea.net

Comentează știrea

Ismailviabrussel
12 septembrie 2016
America condamnată .

America este stăpânul lumi ia face ce vrea dacă America nu ași baga nasul an alquoida ,Libia ,pakistanezi și din păcate syria care syria era o țară pașnică și Libia o țară extra ordinară de bogată tot răul asupra tarilor foste bogate și bogate este America Dumnezeu pentru ei este petrolul si titeul gazele eu n-am crezut dar pe youtub sunt filme documentare statii să vedeți și Rusia o să fie capturată de America .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0457 secunde