Suedia va participa la exercițiile NATO din noiembrie

57

Articole recomandate

Suedia va lua parte la mane-vrele strategice ale Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO), "Steadfast Jazz", care se vor desfășura în noiembrie, pe teritoriul Poloniei și repu-blicilor baltice, a anunțat, ieri, biroul de presă al Alianței Nord-Atlantice, potrivit Itar-Tass. 

"Salut participarea Suediei la exerciții, alături de Ucraina și Finlanda. Acest lucru va consoli-da și mai mult relațiile noastre", a declarat secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen.

Astfel, Suedia a devenit al treilea stat-partener al NATO, după Ucraina și Finlanda, care a decis să participe la exercițiile Alianței.

În timpul discursului susținut la 11 octombrie, în cadrul celei de-a 59-a sesiuni anuale a Adunării Parlamentare a NATO desfășurate la Dubrovnik (Croa-ția), Anders Fogh Rasmussen a subliniat că viitoarele manevre ale forțelor de reacție rapidă ale Alianței nu au nicio legătură cu exercițiile militare "Occident-2013" și "Acțiune comună-2013", desfășurate de forțele militare ruse și belaruse în apropiere de frontierele cu Polonia și Lituania.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 09 Septembrie 2013
Stire din Actual : Raid aerian al NATO în Afganistan
Miercuri, 16 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Delegație NATO la Constanța
Pagina a fost generata in 1.1916 secunde