Sylvester Stallone, investigat de polițiști în urma unei acuzații de viol

165
Sylvester Stallone, investigat de polițiști în urma unei acuzații de viol - sylvesterstallone-1513952239.jpg

Articole recomandate

Poliția din California îl investighează pe Sylvester Stallone în urma unei acuzații de viol, iar actorul contestă categoric reclamația.


Poliția din Santa Monica a transmis că analizează o plângere privind un comportament sexual nepotrivit datând din anii 1990, notează News.ro.

Starul de la Hollywood susține că acuzația este "complet fabricată". Avocatul lui, Martin Singer, a spus că o femeie a depus o plângere la poliție și susține că "violul a avut loc în urmă cu 27 de ani".

"Clientul meu contestă categoric reclamația", a mai spus Singer.


Purtătorul de cuvânt al poliției din Santa Monica a confirmat că plângerea primită îl vizează pe Stallone. "Victima a raportat incidentul în noiembrie 2017. Pretinsul incident a avut loc la începutul anilor 1990, în Santa Monica".

O "investigație aprofundată" va fi făcută înainte ca acest caz să ajungă la procurorul districtului, a mai spus el.

În urmă cu câteva săptămâni, Stallone a fost nevoit să mai respingă o altă acuzație. El a fost acuzat că, împreună cu garda sa de corp, a agresat sexual o femeie în vârstă de 16 ani, în anii 1980, în Las Vegas.

Sylvester Stallone, în vârstă de 71 de ani, a fost nominalizat la Oscar pentru rolurile din "Rocky" și "Creed" și este cunoscut și pentru interpretările din filmele francizei "Rambo".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 20 Decembrie 2017
Stire din Actual : Coreea de Nord testează rachete cu antrax
Pagina a fost generata in 1.4107 secunde