Concurs Târgul Tinimtex dă startul lunii cadourilor

967

Articole de la același autor

Astăzi, în stațiunea Mamaia, debutează cea de-a doua ediție specială a târgului Tinimtex - Cadouri.

Evenimentul reunește 150 de firme din industria ușoară autohtonă, care expun pe o suprafață de circa 6.000 metri pătrați, în șase hoteluri din stațiunea Mamaia (Parc, Perla, Cleopatra, Ovidiu, Victoria și Dacia).
Tematica târgului este diversificată, cuprinzând confecții textile, haine din piele și blană, țesături, tricotaje, încălțăminte, marochinărie, lenjerie de pat și cadouri specifice sărbătorilor de iarnă.
Tinimtex – Cadouri este ultimul târg din calendarul expozițional pe 2008 al Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța. De asemenea, este ultimul târg care va fi organizat împreună cu Romexpo.
"Am început deja pregătirile pentru ediția din februarie 2009 a Tinimtex, pe care o vom organiza singuri. Cei de la Romexpo ne-au predat baza lor de date și ne vor oferi în continuare suport logistic", spune Mihai Daraban, președintele CCINA Constanța.
Măsura a fost luată la nivelul Camerei de Comerț și Industrie a României, care deține 90% din Romexpo, pentru a eficientiza costurile și a mări profitul târgului Tinimtex.
"Cheltuielile de cazare și masă pentru echipa de 30 – 40 de oameni a Romexpo, care veneau pe litoral la Tinimtex, erau acoperite din bugetul târgului. Acum, dacă Romexpo se concentrează numai pe evenimentele din București, câștigurile în urma Tinimtex-ului vor fi mai mari", mai spune președintele CCINA.
Camera de Comerț din Constanța a început și demersurile de integrare a noului pavilion expozițional în circuitul de târguri.
"Așteptăm răspuns de la Consiliul Județean. Desigur, pavilionul nu va fi suficient pentru târgurile mari, ca Tinimtex-ul, care ocupă deja 12.000 metri pătrați, însă va putea găzdui un salon al târgului sau chiar manifestări expoziționale mai restrânse", spune Mihai Daraban.
Avantajul principal al noului pavilion expozițional este încălzirea. În special în sezonul rece, lipsa spațiilor încălzite îi împiedică pe organizatori să se desfășoare pe o suprafață mai mare. Chiar și Tinimtex - Cadouri ar fi putut fi mai mare, dacă s-ar fi găsit mai multe spații încălzite.

Saloane Tinimtex - Cadouri
Salonul de confecții textile adulți - Parc și Perla
Salonul de tricotaje și confecții copii - Cleopatra
Salonul de confecții din piele și blană - Ovidiu
Salonul de încălțăminte, marochinărie și accesorii - Victoria
Salonul de țesături și lenjerie de pat - Dacia
Salonul de cadouri (cosmetice, bijuterii, jucării, obiecte de artizanat, suveniruri) - Dacia

Program de vizitare
Între 3 și 6 decembrie: orele 10 – 19
Pe 7 decembrie: 10 - 14,30

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0736 secunde