Terorism în Europa. Membri ai Statului Islamic arestați în Kosovo. Pregăteau atentate în Balcani

226
Terorism în Europa. Membri  ai Statului Islamic arestați în Kosovo. Pregăteau atentate în Balcani - terorismineuropa-1478523664.jpg

Articole recomandate

Șapte presupuși membri ai rețelei teroriste Statul Islamic arestați în Kosovo intenționau să comită atentate în țări balcanice și să creeze o filială a organizației fundamentaliste sunnite în această zonă a lumii, anunță autoritățile kosovare.

Șapte militanți suspectați de apartenență la organizația teroristă Statul Islamic au fost arestați în ultimele zile în Kosovo.

Presupușii teroriști aveau contacte în Kosovo, Macedonia și Albania, iar mulți complici sunt încă în libertate, anunță autoritățile de la Priștina, citate de site-ul agenției Reuters.

Conform procurorilor, cei șapte militanți islamiști aveau legături cu un membru al rețelei teroriste Statul Islamic, Lavdrim Muhaxheri, autoproclamat "comandant al albanezilor în Siria și Irak", și primiseră instrucțiuni de la el pentru comiterea de atentate.

"Pregăteau atacuri teroriste în țări din Balcani, în primul rând în Kosovo. Erau vizate instituții de securitate. Indivizii intenționau să creeze o filială balcanică a rețelei teroriste Statul Islamic", afirmă procurorii kosovari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3343 secunde