Tolea Ciumac a venit cu mitraliera la meciul său de la "Noaptea Judecății"

2096
Spectacol total, vineri seară, la arena "Tenis Club Idu" din Mamaia, la "Noaptea Judecății", a doua gală de MMA (Mixed Martial Arts - lupte fără reguli) organizată în România de Raluca Sandu și Todd Medina.

Printre invitați, multe VIP-uri, precum tatăl Ralucăi Sandu - președintele FRF Mircea Sandu (împreună cu soția sa), Ioan Neculaie, Constantin Iacov, Viorel Stoica, Nae Manea, Dorel Vlad, Dorel Onaca sau Puya (La Famiglia).
Show-ul a început cu meciul dintre Gabriel Fluture și Iulian Strugariu, care i-a revenit primului, prin KO, din prima repriză (partidele au avut două runde a câte cinci minute, cu un minut pauză), fața lui Strugariu fiind înroșită de sânge.
A urmat fight-ul Ioan Maftei - Liviu Ionescu, care a ținut două reprize și a fost adjudecat de Ionescu, la puncte.
A treia confruntare, primul șoc. A intrat în cușcă, împotriva lui Tom Clemens, Cătălin Zmărăndescu, body-guard-ul lui Gigi Becali. Sala a vrut sânge și lovituri dure, dar cei doi au stat mult timp înlănțuiți, publicul pierzându-și răbdarea și strigându-i lui Smărăndescu: "Dă-i unde i-ai da, numai dă-i!", "Mușcă-l de ureche!", "Hai, Cătă, c-avem treabă!", "Ce faci, îi iei pulsul?" sau "Urcă-te pe el, dă-i la coastă!". Fanii au avut satisfacție la final, Zmărăndescu fiind declarat învingător la puncte, după două reprize.
În meciul patru a evoluat valorosul Todd Medina, un alt favorit al sălii. Deși a întâlnit un adversar mai masiv, Bryan Pardoe, clasa și tehnicitatea soțului Ralucăi și-au spus cuvântul, multiplul campion mondial impunându-se în prima repriză, după ce i-a prins gâtul lui Pardoe cu picioarele, ca într-o menghină, țintuindu-l cu spatele la podea și obligându-l să abandoneze.
Spectacol și în partida următoare, dintre mediatizatul de la OTV Tolea Ciumac și Claudiu Florescu. Tolea a avut o intrare memorabilă în sală, ca un adevărat killer, cu o imitație de mitralieră pe umăr, pe care a folosit-o și după victorie, când i-a "împușcat" pe spectatori. Tolea a fost ca un leu în cușcă, adversarul său, aruncat pe sus și luat serios la pumni, neavând nicio șansă și abandonând în prima repriză.
După ce Fery Ibrahim a câștigat și el, în meciul al șaselea, în fața lui George Păcurariu, după două runde și după ce i-a spart arcada oponentului său, a urmat meciul galei, dintre coloșii Alexandru Lungu și Tom Erikson. "The Big Cat" nu a fost decât o biată pisicuță în fața lui Lungu, dezlănțuit în cușcă. Alexandru a pus capăt meciului din prima rundă (KO), sala și stafful său explodând. "Când dă cu pumnul, parcă te lovește trenul / Pune-i la pământ / Suntem câștigători chiar dacă lupta n-a început / Sânge de vampir avem din Transilvania", au sunat acordurile melodiei lui Lungu, care i-a marcat victoria.
În ultima partidă, constănțeanul Ion Pascu l-a învins prin KO în runda întâi pe Marian Iordan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5636 secunde