Trafic de COȘMAR a doua zi de Paște. Aglomerație și ploi torențiale

89
Trafic de COȘMAR a doua zi de Paște. Aglomerație și ploi torențiale - aglomeratietrafic028563004557560-1492425340.jpg

Articole recomandate

Aglomerație pe șoselele din România în a doua zi de Paște, în condițiile în care cei mai mulți români se întorc acasă după minivacanța de Sărbători. Pe lângă numărul mare de mașini, un alt pericol îl reprezintă ploaia torențială care afectează mai multe regiuni din țară. 


Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că în județul Brașov, începând cu ora 12.30, din cauza aglomerației, a fost luată măsura devierii circulației de pe DN1, dinspre Brașov către Valea Prahovei, pe DN1A Săcele – Cheia – Ploiești .

Aglomerația se face simțită, încă de la orele prânzului, și pe Autostrada A1 București-Pitești, dar și pe DN1 între Ploiești și București.

Polițiștii de la Rutieră îi sfătuiesc pe conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A3 București – Ploiești să manifeste prudență sporită la volan, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere și să evite efectuarea unor manevre riscante în trafic, întrucât pe anumite porțiuni plouă torențial.

Pe fondul traficului în creștere, au apărut și primele accidente în trafic. Șapte persoane au ajuns la spital, după ce două autoturisme s-au ciocnit într-o localitate din Bacău. Doar cei doi șoferi au scăpat miraculos în urma impactului.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0671 secunde