Trei persoane ucise de un bărbat care a strigat "Allah este mare"

148
Trei persoane  ucise de un bărbat care a strigat

Articole recomandate

Un bărbat a deschis focul la Fresno, în centrul Californiei, ucigând trei persoane și rănind o a patra înainte de a se preda poliției, au indicat autoritățile, preluate de AFP.

Kori Ali Muhammad, 39 de ani, care era cunoscut sub porecla "Black Jesus", a strigat "Allah Akbar" – "Allah este mare" în arabă, în timp ce poliția îl aresta, a indicat, pentru AFP, Mark Hudson, locotenent de poliție în Fresno.

Polițistul a precizat că acest bărbat negru a scris pe Facebook, și a spus la momentul arestării, că detestă albii și guvernul.

Poliția apreciază însă că este prea devreme de spus dacă atacul a fost de natură teroristă.

Muhammad era deja căutat de autorități înaintea acestei drame, suspectat de a fi ucis săptămâna trecută un agent de securitate în fața unui motel din acest oraș situat în vestul Statelor Unite.

Șeful poliției din Fresno, Jerry Dyer, a subliniat de asemenea într-o conferință de presă că victimele erau toate bărbați albi, precum agentul de securitate.

Muhammad a deschis focul spre ora locală 10,45 în patru locuri diferite din centrul orașului și pare a fi tras la întâmplare până la 16 cartușe în timpul unui schimb de focuri care a durat câteva minute.

Potrivit lui Dyer, suspectul are un trecut criminal care include infracțiuni privind reglementarea armelor, droguri, ca și amenințări calificate drept teroriste, și a fost în unele perioade fără adăpost și legat de bande criminale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4973 secunde