Trucul pe care puţini şoferi îl ştiu pentru a plăti mai puţin pe benzină

673
Trucul pe care puţini şoferi îl ştiu pentru a plăti mai puţin pe benzină - benzina-1659615374.webp
Un truc pe care puţini şoferi îl ştiu pentru a plăti mai puţin pe benzină a fost prezentat pe TikTok, iar clipul a devenit viral, fiind urmărit de sute de mii oameni, potrivit Antena3.ro


Trucul este, de fapt, o metodă de alimentare a maşinii. În general, şoferii au obiceiuri diferite pentru a-şi alimenta maşinile şi merg la benzinărie, în general, când vor să facă plinul sau doar să alimenteze câţiva litri, atunci când au nevoie ori rezervorul s-a golit.

Metoda se referă la menţinerea rezervorului de benzină la jumătate, tot timpul, astfel încât pierderile prin evaporare să fie minime.

O femeie este cea care a explicat metoda în clipul video viral de pe TikTok, spunând că este unul dintre cele mai importante sfaturi pe care un şofer îl poate primi când vine vorba de economisirea benzinei.


"Umpleţi când rezervorul de benzină este plin pe jumătate. Dacă vă permiteţi, păstraţi-l tot timpul la jumătate. Care este motivul: cu cât ai mai mult gaz în rezervor, cu atât mai puţin aer ocupă spaţiul gol. Benzina se evaporă mai repede decât îţi poţi imagina", a spus femeia.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2686 secunde