Concurs Turiștii au invadat Tinimtex-ul

684

Articole de la același autor

Agitație mare în stațiunea Mamaia. Oameni în șlapi probează haine de blană, turiștii par mulțumiți, iar doamnele sunt extaziate de miile de perechi de pantofi care au apărut peste noapte în recepțiile hotelurilor. A început a 42-a ediție a târgului național de îmbrăcăminte și încălțăminte Tinimtex.

Oferta celor 421 de expozanți este extrem de variată, pornind de la mănuși și ajungând la haine de blană și costume de lux.
Spre încântarea vizitatorilor, prețurile sunt relativ mici, în comparație cu ce găsești prin mall-urile din Constanța. O pereche de jeanși costă între 40 și 80 lei, pulovărele ajung la 100 lei, iar o geacă de iarnă poate fi cumpărată cu 150 – 300 lei. Hainele de piele sunt ceva mai scumpe, costând între 400 și 600 lei, cele mai costisitoare fiind hainele îmblănite (600 – 750 lei). Costumele costă între 450 și 600 lei, însă pot fi cumpărate și pe bucăți (150 – 220 lei).
Prețuri mici sunt și la încălțăminte, majoritatea ghetelor și pantofilor costând între 150 și 250 lei.
Față de 2007, suprafața de expunere a scăzut cu 2.000 metri pătrați, până la 9.800 mp, din cauza sezonului estival prelungit. Pentru participanții care au prins însă locuri la această ediție, turiștii din Mamaia sunt o mină de aur. Încă de dimineață, standurile din hoteluri și din cele două corturi mobile erau mai aglomerate ca zona Tomis III la ora 16.
Principalul scop al târgului este însă încheierea de contracte între producători și distribuitori, motiv pentru care ediția din 2009 va fi mutată în cea de-a doua jumătate a lunii septembrie.
Organizatorii Tinimtex sunt Romexpo, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură (CCINA) Constanța și Federația Patronatelor din Industria Ușoară (FEPAIUS).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8812 secunde