Turkish Airlines, a doua linie aeriană exceptată de la interdicția privind laptopurile în avioanele spre SUA

251
Turkish Airlines,  a doua linie aeriană exceptată de la interdicția privind laptopurile în avioanele spre SUA - turkishairlines-1499173361.jpg

Articole recomandate

Directorul general al companiei Turkish Airlines a afirmat, luni, că se așteaptă la anularea interdicției pentru pasageri de a lua laptopuri în avioanele cu destinația SUA, începând de azi, transmite Reuters. Bilal Eksi a făcut anunțul printr-un mesaj în rețeaua Twitter, fără a da alte detalii.

Duminică, linia aeriană Etihad din Emiratele Arabe Unite a fost prima care a anunțat că permite îmbarcarea pasagerilor cu laptopuri în avioanele către Statele Unite. Washingtonul a anulat măsura interzicerii laptopurilor în avioane pentru această companie, începând de luni.

Din martie, SUA nu au mai permis accesul cu laptopuri pasagerilor de pe aeroporturile din Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Egipt, Turcia, Iordania, Kuweit și Maroc, iar Regatul Unit a adoptat rapid măsuri similare împotriva zborurilor din șase țări, de asemenea cu populație majoritar musulmană.

În mai, Washingtonul a anunțat că ia în considerare o interdicție de același gen și la bordul avioanelor provenite din Europa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6821 secunde