Ucraina interzice accesul în țară a bărbaților ruși cu vârsta între 16 și 60 de ani

154
Ucraina interzice accesul în țară a bărbaților ruși cu vârsta între 16 și 60 de ani - ucraina-1543568112.jpg

Articole recomandate

Ucraina interzice intrarea în țară a bărbașilor ruși cu vârsta între 16-60 de ani. Anunțul vine chiar de la președintele țării, Petro Poroșenko, în contextul incidentului din weekend în urma căruia trei nave și 24 de marinari ucraineni au fost sechesterați de Rusia.


Într-un mesaj postat pe Twitter, Petro Poroșenko, spun că a luat această decizie pentru a-i impiedica pe ruși să își formeze grupuri armate de voluntari pe teritoriul Ucrainei (așa-numiții "omuleții verzi").


Este doar o ultimă evoluție în acest conflict ruso-ucrainean. Joi seară, președintele american, Donald Trump, a anulat întâlnirea bilaterală cu omologul sau rus Vladimir Putin, care ar fi trebuit să aibă loc la summitul G20 ce începe vineri în Argentina. Decizia, anunțată chiar de președintele american, are legătură tot cu sechestrarea navelor ucrainene de către ruși. Donald Trump a scris pe Twitter că, din moment ce marinarii și navele ucrainene capturate de Rusia nu au fost încă eliberate, o întâlnire cu Vladimir Putin nu este oportună.


Sursa: Digi24.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6584 secunde