Ucraina propune Rusiei două variante de calcul a prețului gazelor naturale

65
1
Ucraina propune Rusiei două variante de calcul a prețului gazelor naturale - gy-1409763370.jpg

Articole recomandate

Premierul ucrainean Arseni Iațeniuk a explicat, miercuri, că Ucraina a propus două variante de calcul a prețului gazelor naturale, scrie RIA Novosti, citată de B1.ro.
Una dintre variante implică ca prețul să fie diferențiat pentru perioada de vară și cea de iarnă, iar alta în care să fie stabilit în funcție de prețul de pe piața spot din Europa.
"Am sugerat abordarea noastră, care nu este ucraineană, ci exclusiv una europeană. În timpul sezonului de vară să plătim 300 de dolari pentru o mie de metri cubi, care este prețul pieței. În sezonul de iarnă să plătim 380 de dolari. Rezultă o medie de 340 de dolari", a spus Iațeniuk în timpul unei ședințe de guvern.
El a adăugat că dacă această ofertă nu va fi acceptată, Ucraina oferă o altă soluție, cea a pieței spot europene, insistând pe faptul că Ucraina nu are nevoie de un discount, dar nici nu va plăti 500 de dolari pentru o mie de metri cubi.


Comentează știrea

LML
3 septembrie 2014
Oferta serioasa de locuri de munca!

Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3382 secunde