Un autocar plin cu 45 de pasageri, între care 38 de copii, a luat foc

812
Un autocar plin cu 45 de pasageri, între care 38 de copii, a luat foc - autocar39437000-1357652259.jpg

Motorul unui autocar belgian a luat foc marți dimineața, înainte de intrarea în tunelul Gothard, la Göschenen, în Elveția, însă pasagerii, majoritatea copii, aflați în drum spre o tabără de schi din Italia, au putut să părăsească vehiculul teferi, relatează AFP, citată de realitatea.net.

Cei 45 de pasageri, între care 38 de copii cu vârste cuprinse între zece și 12 ani, au putut să evacueze autocarul fără incidente, anunță poliția cantonului Uri. Incidentul s-a produs la ora locală 5.00. Șoferul a oprit pe banda pentru oprire de urgență, pentru ca pasagerii să poată coborî. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili cauza incendiului. De asemenea, un autocar a fost furnizat în locul celui implicat în incident.

Anul trecut, la 13 martie, un autocar belgian care transporta copii belgieni ce se întorceau dintr-o tabără de iarnă din Elveția a lovit frontal peretele de beton al unui tunel, în cantonul Valais. Accidentul s-a soldat cu 28 de morți, între 22 de elevi. Ancheta asupra cauzelor acestei drame continuă, citează aceeași sursă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4335 secunde