Un bătrân de 77 de ani din Italia, două atacuri de cord după întâlnirea cu o româncă

879
Un bătrân de 77 de ani din Italia, două atacuri de cord după întâlnirea cu o româncă - italian-1653067296.jpg

Articole de la același autor

Caz revoltător ieșit la iveală recent după o anchetă a oamenilor legii italieni. Un bătrân de 77 de ani din Italia a suferit două atacuri de cord după întâlnirea cu o româncă.


O rețea de tâlhari români a fost dată în vileag de către DIICOT. Gruparea se specializase în jefuirea bătrânilor italieni, după ce mai întâi le administrau doze masive de Valium. Un fost pilot a făcut două atacuri de cord după doza de Valium primită în acest fel.

Operațiunea oamenilor legii italieni a primit numele de "Transilvania" ;și a scos la iveală o grupare infracțională cu o structură piramidală și două baze active între România și Italia, potrivit Rai News, citat de stiridiaspora.ro.

În prezent, există 59 de suspecți și au fost identificate 15 victime.


Ancheta carabinierilor, desfășurată în colaborare cu Europol, a pornit de la plângerea, în 2018, a unui bărbat în vârstă care a fost înșelat de o româncă. Femeia l-a determinat să-i dea 20.000 de euro, pe care i-a transferat apoi în România. Femeia se prefăcuse că este îndrăgostită de el pentru a-i câștiga încrederea și a putea astfel să obțină banii.

Carabinierii au început alte investigații care au scos la iveală o grupare criminală formată în întregime din cetățeni români și în care fiecare suspect avea o sarcină bine definită, iar la conducerea grupării se afla un cuplu. Gruparea se folosea de tinere care își alegeau cu grijă potențialele victime, în general persoane în vârstă de 70-90 de ani.Citește mai departe



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2294 secunde