Un copil de nouă ani a ajuns în comă alcoolică la spital

175
Un copil de nouă ani a ajuns în comă alcoolică la spital - incomalaspital15920600-1350890969.jpg

Un copil în vârstă de nouă ani din comuna vasluiană Pușcași a ajuns în comă alcoolică la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, după ce a fost lăsat nespupravegheat de familie și a băut vinul dintr-o sticlă rămasă pe masă după un praznic, informează Agerpres.

Rudele băiatului au chemat Ambulanța, care a preluat copilul aflat în stare gravă.


"Copilul a fost găsit în loc public, căzut pe ulița satului, era inconștient și cu tegumentele reci. Era în prezența familiei. Mama și bunica au declarat că a rămas nesupravegheat și copilul a consumat alcool dintr-o sticlă. I s-a acordat primul ajutor. A fost stabilizat și transportat la spitalul din Vaslui pentru continuarea tratamentului. Dacă nu era depistat la timp, starea lui se agrava. A stat în mediu rece, hipotermia se accentua și starea ar fi putut mult mai gravă", a declarat dr. Daniel Ungureanu de la SAJ Vaslui.

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui a fost anunțată și urmează să demareze o anchetă în acest caz, pentru a vedea dacă băiatul de nouă ani și cei trei frați minori ai săi sunt în siguranță în familie, informează aceeași sursă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.467 secunde