Un instalator francez este nepotul lui Adolf Hitler

1061
Un instalator francez este nepotul  lui Adolf Hitler - adolfhitler-1333976732.jpg
Phillippe Loret, un instalator francez în vârstă de 56 de ani, a aflat de la tatăl său în adolescență, alături de cei șase frați ai săi, că bunicul lor a fost Adolf Hitler, care pe când lupta în Franța în Primul Război Mondial ar fi avut o scurtă relație cu o franțuzoaică.

Phillippe Loret și frații săi erau la masa de seară când tatăl lor, Jean-Marie, le-a dat vestea pe neașteptate: "Copii, am să vă spun ceva. Bunicul vostru este Adolf Hitler". Mărturisirea a fost făcută în urmă cu 40 de ani, iar Phillippe, care are în prezent 56 de ani și este pensionat pe caz de boală, după ce a lucrat ca instalator pentru aviația franceză, încă nu știe cum să reacționeze, potrivit dailymail.co.uk.

El nu a vorbit până acum în mod public despre acea discuție cu tatăl său, neîmpărtășind faptul că ar putea fi nepotul celebrului dictator decât prietenilor apropiați. Dezvăluirea făcută recent se datorează apariției unor noi dovezi care confirmă adevărul spuselor tatălui său.

Jean-Marie, născut pe 25 martie 1918, la Seboncourt, fost înregistrat drept fiul natural al franțuzoaicei Charlotte Lobjoie. Rușinea de a avea un fiu nelegitim a făcut-o pe aceasta să fugă la Paris, abandonându-și copilul, care a fost crescut de bunici și apoi adoptat de o familie înstărită, la vârsta de opt ani. "Această adopție a fost aranjată de o călugăriță din localitate, sora Theodosie, care îl cunoștea pe Hitler. Se pare că a făcut demersurile la cererea lui Hitler", spune Philippe Loret.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Actual : Atentat cu bombă la Atena
Pagina a fost generata in 0.4963 secunde