Un român a postat un afiș cu mesajul "Opriți terorismul!", în timpul predicii Papei

259
Un român a postat un afiș cu mesajul

Un bărbat cu cetățenie română a intenționat să perturbe predica ținută marți de Papa Benedict al XVI-lea în prima zi a Anului Nou, întinzând pe una din colonadele din jurul pieței Sfântul Petru un banner cu mesajul 'Opriți terorismul!', relatează Associated Press, citată de Agerpres.


Bărbatul, care s-a identificat drept Iulian Jugărean, a escaladat o colonadă de pe marginea pieței, iar mai mulți ofițeri de poliție italieni au încercat să îl convingă verbal să coboare. Protestul românului nu a părut să îl deranjeze pe Suveranul Pontif, care și-a continuat predica.

Jugărean (45 de ani) nu este la prima acțiune de acest fel. În prima zi a Crăciunului, el a fost blocat în timp ce încerca să întrerupă slujba oficiată de Papă. Mai mult, în anul 2011, Iulian Jugărean a incendiat un exemplar al Bibliei în Piața Sfântul Petru.

Benedict al XVI-lea a oficiat marți slujba de Anul Nou la Bazilica Sfântul Petru, de ziua mondială a păcii, pe care Biserica Catolică o celebrează în fiecare an la 1 ianuarie.

 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012
Stire din Actual : Copii de 5 ani, antrenați să fie ucigași
Pagina a fost generata in 0.4129 secunde