Un schelet din anii '70 aflat într-un butoi metalic a fost găsit după secarea celui mai mare lac artificial din SUA

227
Un schelet din anii '70 aflat într-un butoi metalic a fost găsit după secarea celui mai mare lac artificial din SUA - lac-1651682987.jpg

Articole de la același autor

Un schelet din anii 1980 a fost găsit într-un butoi metalic, parţial îngropat, pe malul secat al unui lac artificial din apropiere de Las Vegas.


Rămășițele scheletice au fost găsite duminică într-un butoi parțial îngropat în noroi din Zona Națională de Recreere a lacului Mead, al cărui nivel a scăzut considerabil din cauza unei secete cronice.

Potrivit Antena3.ro rămășițele umane descoperite săptămâna aceasta prin scăderea nivelului apei în Lacul Mead sunt probabil ale unei victime împușcate, a declarat marți Poliția Metropolitană din Las Vegas, potrivit latimes.com.

"Credem că este o crimă ca urmare a unei împușcături", a spus Lt. Ray Spencer a spus marți într-un comunicat.


"Detectivii cred că victima a fost ucisă la jumătatea anilor ’70 până la începutul anilor ’80, pe baza hainelor și încălțămintei cu care a fost găsită victima", se arată în comunicat.

Experții criminaliști încercau să identifice victima, iar departamentul a declarat marți că nu vor fi furnizate interviuri sau informații suplimentare.

Potrivit lui Spencer, poliţia va solicita asistenţă din partea experţilor de la Universitatea din Nevada, Las Vegas, "pentru că vom avea nevoie de oameni de ştiinţă, care să analizeze şi să ne ofere o estimare în legătură cu perioada din care face parte persoana aflată în butoi. Va fi necesară multă muncă", a spus el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4422 secunde