Una dintre femeile rănite în accidentul din Bulgaria va fi operată

95
Una dintre femeile rănite în accidentul din Bulgaria va fi operată - 61572716-1411319658.jpg

Articole recomandate

Una dintre femeile rănite în accidentul rutier din Bulgaria va fi operată, în această seară, pentru a i se rezolva o fractură la un picior, iar în cazul celorlalți pacienți vor fi monitorizate leziunile identificate, au declarat medicii Spitalului Floreasca din București.


Medicii au făcut precizări despre cei patru răniți - un bărbat și trei femei - aduși la spital, din Bulgaria, cu un elicopter al Inspectoratului General de Aviație.

MAI a anunțat că pe lângă cei șase răniți aduși la Spitalul Floreasca, din Bulgaria, cu elicoptere, restul persoanelor care se aflau în autocarul implicat în accidentul de duminică au fost aduse în țară cu un alt autocar, pus la dispoziție de firma transportatoare.

Accidentul s-a produs duminică dimineață, în jurul orei 5.00, când un autocar cu turiști care venea spre România din Turcia, de la Kușadasi, s-a răsturnat în Pasul Republika din Bulgaria, între localitățile Gurkovo și Veliko Târnovo - zonă muntoasă din țara vecină. În autocar se aflau 27 de români - 25 de pasageri și doi șoferi.

În urma accidentului, un român a murit, cinci au fost răniți grav, iar alții au răni ușoare. Conform agenției Focus, persoana decedată în accident avea 27 de ani.

Răniții au fost transportați la un spital din Veliko Târnovo, unde doi dintre ei au fost operați.

Potrivit MAI, din primele informații furnizate de autoritățile bulgare, autocarul nu a adaptat viteza la condițiile meteo și, într-o curbă, a pierdut controlul direcției de mers și s-a răsturnat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Septembrie 2014
Stire din Eveniment : S-au întors din Bulgaria
Pagina a fost generata in 0.5091 secunde