Unei pensionare i s-a făcut rău după ce a atins un stripper, în timpul unei petreceri organizate la un azil

326
1
Unei pensionare i s-a făcut rău după ce a atins un stripper, în timpul unei petreceri organizate la un azil - baba-1665500370.jpg
O petrecere organizată la un azil de bătrâni din Columbia a fost la un pas de a se transforma într-o tragedie, după ce unei vârstnice i s-a făcut rău în timpul unui număr de striptease, potrivit Gândul


Deși evenimentul a fost făcut cu intenții nobile, după cum spune organizatoarea, deznodământul nu a fost cel așteptat. Ba mai mult, femeia care a organizat evenimentul, un cunoscut influencer din țara sud-americană, a devenit ținta criticilor în mediul online.

După ce a intrat în jocul stripperilor, una dintre femeile care locuiesc în respectivul azil a început să se simtă rău și s-a prăbușit, sub ochii dansatorilor și ai celorlalte persoane aflate la petrecere.


Stripperii sar imediat în ajutorul bătrânei și fac apel la oamenii din jur să cheme o salvare. Din fericire, femeia a supraviețuit.


Comentează știrea

Cucu
11 octombrie 2022
Mai sunt oameni penibili.

Aloooo ! Nu aveti limite . Cum adica striperi la un azil ? E cineva obsedat la acel azil ? Sau au vrut sa-si bata joc de batrane . Acel "influencer " sigur e bolnav psihic.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3443 secunde