Ursula von der Leyen: "Legile anticorupție trebuie consolidate în Ucraina"

221
Ursula von der Leyen:

Articole de la același autor

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat necesitatea consolidării legilor anticorupție în Ucraina. Avizul executivului UE cu privire la cererea Ucrainei de aderare la Uniunea Europeană va fi gata până la sfârșitul săptămânii viitoare, potrivit Antena3.ro


După întâlnirea cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, președintele Comisiei Europene a declarat: "Mai este nevoie de implementarea unor reforme, pentru a combate corupția, de exemplu, sau pentru a moderniza administrația, ceea ce va contribui, de asemenea, la atragerea investitorilor", conform The Guardian.

Totodată, von der Leyen i-a spus președintelui Zelenski, în timpul celei de-a doua vizite la Kiev, că avizul executivului UE cu privire la cererea Ucrainei de aderare la Uniunea Europeană va fi gata până la sfârșitul săptămânii viitoare, anunță Reuters.

În cadrul unei conferințe de presă comune la Kiev, von der Leyen a declarat că discuțiile de sâmbătă cu Zelenski "ne vor permite să finalizăm evaluarea până la sfârșitul săptămânii viitoare", cu privire la recomandarea sau nu a Ucrainei drept candidat la aderare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2054 secunde