Val de ironii pe internet, după ce un român a anunțat cu câți bani vrea să cumpere o casă în insula grecească Thassos

206
Val de ironii pe internet, după ce un român a anunțat cu câți bani vrea să cumpere o casă în insula grecească Thassos - grecia-1659865727.webp

Articole de la același autor

Un român care s-a hotărât să-și cumpere o casă în insula Thassos a cerut ajutorul utilizatorilor unui grup de internet destinat vacanțelor în Grecia. La scurt timp, a primit câteva ponturi folositoare, dar și o avalanșă de ironii, potrivit Antena3.ro


"Mă poate ajuta cineva cu un site, agenție imobiliară sau cunoștințe? Vreau să cumpăr o casă la Thassos ! Am buget 100.000 - 150.000 euro! Aș prefera să fie la maximum 100 de metri de mare! Vă rog comentarii serioase și la obiect! Mersi mult!", a scris Tito M., pe grupul Forum Grecia.

După ce a fost înștiințat că există anumite site-uri specializate în imobiliare pentru insulta Thassos, au apărut și câteva comentarii care ironizau ideea bărbatului.

"Zic să te grăbești, cineva voia să cumpere două case", a scris Dan Z.


"Dan Z., domnul de a pus postarea că dorea să cumpere două case cred că a renunțat. Avea o hârtie de 500.000 de euro, dar nu dorea să o schimbe", i-ar replicat Nicholas B. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 06 Iulie 2012
Stire din Monden : Laura Cosoi,  vacanță  în Grecia
Pagina a fost generata in 0.4727 secunde