Vezi aici portretul lui Anders Behring Breivik, autorul masacrului de la Oslo

348
Vezi aici portretul lui Anders Behring Breivik, autorul masacrului de la Oslo - veziaiciportretulluiandersbehrin-1311422591.jpg

Articole recomandate

Masacrul de la Oslo a șocat o lume întreagă. Autoritățile au reținut un suspect, în persoana lui Anders Behring Breivik, un norvegian "fundamentalist creștin", de 32 de ani, cu înclinații "spre dreapta", după cum a fost descris de polițiștii norvegieni, conform Antena3.ro.

Poliția a refuzat să dezvăluie numele suspectului, dar acesta a fost identificat de presa norvegiană.

Breivik este cunoscut ca un apropiat al mediilor de extremă-dreapta. Autoritățile au adăugat că elementele postate pe internet de acesta sugerează că are "unele orientări politice care înclină spre dreapta și antimusulmane". Totuși, autoritățile au adăugat că este prea devreme pentru a spune dacă acesta a fost motivul pentru care tânărul a recurs la un asemenea gest.

Îmbrăcat cu un pulover cu însemne de poliție, bărbatul a cerut tinerilor din școala de vară a partidului laburist să se adune în jurul lui, după care a început să tragă. "Veniți la mine, am informații importante, veniți la mine, nu este nici un pericol!" spunea acesta, conform unui martor care a supraviețuit atacului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7741 secunde