Video VIDEO. ACCIDENT RUTIER INFERNAL! NOUĂ COPII MORȚI, în coliziunea dintre un autocar și un camion

2558
VIDEO. ACCIDENT RUTIER INFERNAL! NOUĂ COPII MORȚI, în coliziunea dintre un autocar și un camion - autocarrasturnat08104500-1480872157.jpg

Articole recomandate

Nouă copii cu vârste între 12 și 14 ani și doi adulți au murit după ce autocarul în care se aflau a fost lovit de un camion. Copiii făceau parte dintr-o echipă de sporturi acrobaticecare se întorcea de la un concurs ce a avut loc într-un alt oraș.

Tragedia s-a produs în regiunea Ural. Autocarul transporta 29 de copii și trei adulți care însoțeau grupul, pe ruta Hanti-Mansîz spre Tiumen, a informat poliția locală.

La locul tragediei au venit zece ambulanțe care au transportat răniții la spitale din zonele cele mai apropiate, a informat Vadim Simonenko, purtătorul de cuvânt al Serviciilor de Urgență locale. 


Nu se cunoaște deocamdată dacă șoferul camionului se numără printre persoanele decedate în urma accidentului. Imagini de la locul tragediei arată cele două vehicule ca fiind grav avariate.

"Autobuzul a derapat când camionul a intrat în coliziune cu acesta", a declarat poliția din zonă,citată de TASS.

Șoferul autobuzului a supraviețuit accidentului și se află la spital, a mai informat aceeași sursă.Peste 20 de persoane au fost rănite și transportate la spital.

Declarația șoferului autobuzului va fi crucială pentru determinarea exactă a cauzelor accidentului.

În accident au mai fost implicate două autoturisme care circulau în acea zonă.

Coliziunea s-a produs în condiții meteorologive nefavorabile. Anchetatorii investighează accidentul. Deocamdată, există informația potrivit căreia autocarul cu gimnaști nu ar fi fost însoțit de o escortă a poliției, așa cum ar fi trebuit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7765 secunde