Video VIDEO. BĂTAIE ÎN TRAFIC, SFÂRȘITĂ TRAGIC / ȘOFERIȚĂ MOARTĂ SUB OCHII FIICEI, DUPĂ CE O ALTĂ FEMEIE I-A PERFORAT INIMA CU TOCUL DE LA PANTOF

4241
VIDEO. BĂTAIE ÎN TRAFIC, SFÂRȘITĂ TRAGIC / ȘOFERIȚĂ MOARTĂ SUB OCHII FIICEI, DUPĂ CE O ALTĂ FEMEIE I-A PERFORAT INIMA CU TOCUL DE LA PANTOF - daaa-1511534270.jpg
Caz șocant în Brazilia! O șoferiță a murit după o bătaie în trafic. O altă femeie a lovit-o cu tocul în piept și se pare că lovitura i-a perforat inima. Victima era în autoturism cu fetița ei de 13 ani.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care două șoferițe din Macae (Brazilia) s-au luat la ceartă și apoi au început să se păruiască.


În urma unui incident, Raquel Melo Motta și Islay Cristina au început să se certe lângă mașină. La un moment dat, cea din urmă a lovit-o pe Raquel cu un pantof cu toc, scrie Daily Mail. 


Un bărbat a intervenit și le-a despărțit pe cele două femei. Pe înregistrări se vede cum Raquel, care o avea în mașină și pe fiica ei de 13 ani, se urcă în autoturism ținându-și mâna la piept. Loviturile primite i-au fost fatale și după câțiva kilometri i s-a făcut rău.

"Un doctor aflat în apropiere i-a acordat primul ajutor și a dus-o la spital, însă aceasta nu a supraviețuit", a declarat un reprezentat al poliției din orașul Macae, potrivit sursei citate mai sus.

Islay Cristina s-a predate la poliție, după ce a aflat că Raquel Melo Motta a murit. Ea va fi judecată acum pentru omor, scrie click.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 24 Noiembrie 2017
Stire din Actual : Cutremur la granița cu România
Pagina a fost generata in 1.1525 secunde