Video Video. Zborul MH17. Imaginile care au terifiat o lume întreagă! Separatiștii scotocesc printre obiectele victimelor

168
Video. Zborul MH17. Imaginile care au terifiat o lume întreagă! Separatiștii scotocesc printre obiectele victimelor - avionprabusitmalaeziapoza2762008-1437114918.jpg
Australia s-a declarat "dezgustată", azi, după ce a fost difuzată o nouă înregistrare care arată o pretinsă jefuire a efectelor pasagerilor zborului MH17, la exact un an de la doborârea Boeing-ului malaezian în estul Ucrainei. Atenție, imaginile sunt șocante!

Aeronava Boeing 777 de Malaysia Airlines a fost doborât la 17 iulie 20014, într-o zonă apropiată de linia frontului între forțele ucrainene și separatiștii proruși. În această tragedie și-au pierdut viața 298 de pasageri și membri ai echipajului, dintre care majoritatea erau cetățeni olandezi, plus alți 38 de rezidenți australieni sau din alte țări.

Publicația Daily Telegraph din Sydney, care a difuzat această înregistrare azi, susține că aceasta ar fi fost realizată de separatiști din Donețk și că ar fi primit-o doar în această săptămână.

În imaginile filmate de un amator se văd oameni înarmați, în uniforme de camuflaj, printre rămășițe și trupuri, care deschid bagajele pasagerilor și ale echipajului pentru a 'sorta' conținutul lor la sol 'în căutarea unor obiecte de valoare', potrivit cotidianului australian.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Decembrie 2014
Stire din Actual : Zborul MH17: PROBE NOI!
Pagina a fost generata in 0.3244 secunde