Vladimir Putin are probleme de sănătate

533
2
Vladimir Putin are probleme de sănătate - putin-1351773646.jpg
Președintele rus Vladimir Putin, care are o ima-gine de om puternic și sportiv, a fost nevoit să-și amâne vizitele în străinătate prevăzute în octombrie și noiembrie, din cauza unei probleme de sănătate, relatează cotidianul rus "Vedomosti". 


Problema este legată de o "veche leziune" la coloana vertebrală, "care s-a agravat după un zbor al lui Putin cu deltaplanul" în Siberia, la începutul lunii septembrie, au declarat surse apropiate de Kremlin citate de cotidianul "Vedomosti".

"Președintele urmează în prezent un tratament profi-lactic, iar medicii i-au recomandat să renunțe la toate zborurile care nu sunt bune pentru coloana sa vertebrală", scrie "Vedomosti", citând una dintre aceste surse.

Astfel, Putin și-a anulat în octombrie o călătorie în Siberia, unde trebuia să inaugureze un important zăcământ de gaz, Bovanenkovskoie, în peninsula Iamal, potrivit unui responsabil al societății citat de publicația amintită.

De la începutul lunii octombrie, Putin a făcut, de asemenea, o "pauză în privința vizitelor sale în străinătate", subliniază "Vedomosti".

Un summit regional al CSI (fosta URSS, mai puțin țările baltice și Georgia) prevăzut inițial pentru 1-2 noiembrie, în Turkmenistan, a fost amânat pentru 5 decembrie, motivul oficial fiind reprezentat de agenda încărcată a președinților țărilor participante, printre care Vladimir Putin.

Vizitele președintelui rus în Bulgaria, India și Turcia, prevăzute pentru luna noiembrie, au fost amânate pentru decembrie, potrivit presei locale, amintește "Vedomosti".


Comentează știrea

admirator
2 noiembrie 2012
regretam

boala si suferinta lui Putin; nu dorim raul nici unui dusman, macar dar unui "vecin si pr'eten"; dar Putin sa-si aduca aminte ca este muritor si ca trebuie sa faca lucruri bune in lume, nu sa ameninte cu moartea, razboiul si sa tina lucrurile furate de predecesorii sai (paminturi, tezaure); de altfel, interdictia de a mai zbura, poate fi interpretata si ca blestem al avionului de la Smolensk, unde cica s-ar fi descoperit urme de TNT -in interior...). mde.... Oricum, ii uram insanatosire grabnica. Medicii rusi sunt buni. Daca nu reusesc, sa vina la medicii romani. Il vor lecui, desi el.......

europeanu
9 noiembrie 2012
porcul si criminalul putin

i-as oferi eu niste aripioare cu care s-ar putea indrepta in sus dar cred ca va fi intors de skaraotki spre iad.Unde ii este locul.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2961 secunde