Washingtonul îndeamnă Moscova să acționeze pentru pace în Ucraina

126
1
Washingtonul îndeamnă Moscova  să acționeze pentru pace în Ucraina - washington-1386695902.jpg

Articole recomandate

Adjunctul secretarului de Stat american pentru Afaceri Europene și Asiatice, Victoria Nuland, a îndemnat Rusia să-și folosească influența pentru a instaura pacea în Ucraina, unde manifestanți proeuropeni se opun puterii proruse.

Aflată în vizită la Moscova, Nuland a exprimat "preocuparea profundă a Statelor Unite față de situația din Ucraina și a îndemnat Rusia să-și folosească influența pentru instaurarea păcii, asigurarea respectării demnității umane și găsirea unei soluții politice la criza actuală", a anunțat Ambasada Statelor Unite, într-un comunicat.

Diplomata americană a reiterat de asemenea susținerea Washingtonului față de susținerea proeuropeană a Ucrainei, în cursul unor întâlniri cu adjuncții ministrului rus de Externe, Serghei Riabkov și Aleksei Meșkov, dar și cu Iuri Ușakov, un consilier al președintelui rus Vladimir Putin. 

Comentează știrea

christian louboutin wholesale
28 februarie 2014
christian louboutin wholesale

christian louboutin san francisco Stiri Actual : Washingtonul îndeamnă Moscova să acționeze pentru pace în Ucraina | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin wholesale http://finance.frontimall.com/images/christian-louboutin-men-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1465 secunde