Zelenski: Toate ţările din lume să se pregătească de posibilitatea ca Putin să folosească armament nuclear

166
Zelenski: Toate ţările din lume să se pregătească de posibilitatea ca Putin să folosească armament nuclear - ndamagfzad1jntq1yty4yjqznthjyzgz-1650090160.jpg

Articole de la același autor

”Toate ţările din lume” trebuie să fie pregătite de posibilitatea ca preşedintele rus, Vladimir Putin, să folosească armament nuclear tactic în Răboiul din Ucraina, îndeamnă preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, scrie site-ul știrileprotv.ro


Declarația a fost făcută de Zelenski pentru CNN, iar postul american a publicat un fragment, urmând să-l difuzeze integral duminică.


Putin ar putea folosi armment nuclear sau chimic, pentru că nu acordă nicio valoare vieţii ucrainenilor, acuză Zelenski în acest interviu, acordat lui Jake Tapper în biroul său, la Kiev.


”Nu doar eu, ci toată lumea, toate ţările din lume trebuie să fie îngrijorate, pentru că poate să nu fie o informaţie reală, dar poate fi adevărul”, a avertizat Zelenski, în engleză.


”Ar trebui să ne gândim să nu ne fie frică. Să nu ne fie frică, ci să fim pregătiţi. Dar aceasta nu este o problemă a Ucranei, nu doar a Ucrainei, ci a întregi lumi, cred eu”, a adăugat el.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6619 secunde