Campanie umanitară în favoarea cetăţenilor din Odesa, lansată la Universitatea Ovidius din Constanța

455
Campanie umanitară în favoarea cetăţenilor din Odesa, lansată la Universitatea Ovidius din Constanța - mze5zdyxzjqzyza3ogvizgq2yzjkzjq1-1650002919.jpg
Universitatea Ovidius din Constanța (UOC), în parteneriat cu Asociația Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici din Constanța (ASMTMC) au demarat Proiectul Umanitar „MedHelp Odessa”, ca răspuns la apelul de ajutorare lansat de Odessa Regional Peace Council, Ucraina, informează Ruxandra-Victoria Pastuch, vicepreședinte al organizaţiei pentru resortul Coordonare Proiecte, studentă în anul IV la Facultatea de Medicină a UOC.


Conform sursei citate, proiectul a fost lansat pe 7 aprilie a. c, cu o campanie de strângere de fonduri de la membrii comunității universitare din cadrul UOC, în scopul achiziționării de medicamente ce vor fi donate unui spital din Odesa, pentru cetățenii ucrainieni victime ale războiul din Ucraina.


Donațiile pot fi făcute în contul RO34PIRB1404775704001000, beneficiar: ASMTMC. La detaliile transferului bancar trebuie realizate următoarele mențiuni: NUME, PRENUME, DONAȚIE UCRAINA.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1177 secunde