Dacia lansează pe piața din România seria limitată Techroad. Caracteristici și dotări noi

609
Dacia lansează pe piața din România seria limitată Techroad. Caracteristici și dotări noi - dacia13924400-1554892714.jpg
Dacia lansează pe piața din România o nouă serie limitată transversală, disponibilă pe modelele Sandero, Logan, Logan MCV, Duster, Lodgy și Dokker, intitulată Techroad, informează compania.


Seria este creată pornind de la cele mai avansate versiuni de serie ale modelelor Dacia (Stepway pentru Dokker și Lodgy, Stepway Prestige pentru Sandero și Logan MCV, respectiv Prestige Plus pentru modelul Logan, având elemente noi de design și o serie de dotări suplimentare pentru condus.


Temele cheie ale designului sunt inserțiile de culoare roșie, în exterior, pe carcasele oglinzii exterioare și pervazurile ușilor laterale și în interiorul panourilor ușii, învelișurile de aerisire și covorașele de protecție din față și din spate. De asemenea, jantele de aliaj de 17 inchi de pe Duster și jantele de 16 inci din gama Stepway sunt împodobite cu un element de culoare roșie în centru.

Pentru a anima cabina, grafica tapițeriei a fost special concepută pentru a se potrivi spiritului Techroad.

Ediția limitată Techroad include tehnologii utile, inclusiv o cameră de mers înapoi și radare, sistemul multimedia Media Nav Evolution compatibil cu Apple CarPlay ™ și Android Auto ™ și aer condiționat automat (Sandero, Logan MCV și Duster). Duster este, de asemenea, echipat cu card hands-free, un sistem de monitorizare a "unghiurilor moarte" și camere multiview, scrie romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4497 secunde