Concurs Alegerea costumului de baie în funcție de siluetă

297
Sezonul estival și-a intrat pe deplin în drepturi, iar alegerea costumului de baie nu este o chestiune tocmai ușoară, mai ales când trebuie mascate unele imperfecțiuni ale corpului. Pentru a vă ușura alegerea, specialiștii au câteva sfaturi legate de alegerea unui costum de baie potrivit siluetei.

1. Dacă ai un pic de burtică și vrei să o maschezi, îndreaptă-ți atenția către un costum de baie întreg, pe un singur umăr. De asemenea, e de preferat să alegi o culoare uni pentru el, care să nu atragă atenția prea mult asupra zonei cu probleme. 

2. Pentru doamnele cu șolduri mai late, costumele de baie întregi cu inspirație retro reprezintă alegerea potrivită. Acestea alungesc silueta și o fac să pară mai subțire.

3. Dacă ai fost înzestrată cu un bust generos, optează pentru un decolteu în V. Acest tip de costum descoperă exact atât cât e nevoie pentru un look sexy și acoperă defectele astfel încât silueta va fi una de invidiat.

4. Alege un costum de baie din două piese în cazul în care ai un bust mai micuț. Pentru a-l pune frumos în evidență, poartă un sutien cu multe volane. El creează iluzia optică de care ai nevoie.

5. Siluetelor atletice li se potrivesc costumele de baie croite pe liniile corpului, care creează impresia de forme pline. În acest caz, cel mai bine e să alegeți culori puternice sau imprimeuri de orice tip: geometrice, florale, tribale sau animal print.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6309 secunde