Apeluri de la cetățeni

168
Apeluri de la cetățeni - 10octfond134989855713512853821-1352927535.jpg
Reglementări

Desina Alecu, din Lumina: Suma ce reprezintă ajutorul de deces se acordă o singură dată persoanei care face dovada că a suportat cheltuielile de înmormântare. Cât privește ajutorul primit din partea firmei, va trebui să luați direct legătura cu conducerea și să aflați cum stau lucrurile la acest capitol, potrivit contractului de muncă la nivel de unitate. 


Fond rulment

Georgeta Simbrie, din Constanța: Atâta vreme cât s-a hotărât la nivelul adunării generale a proprietarilor, va trebui să achitați și dummneavoastră fondul de rulment. La fel se întâmplă și cu zugrăvirea casei scării și cu schimbarea geamurilor. Va trebui să plătiți întreaga sumă, iar dacă apreciați că a fost calculată în mod nelegal, vă puteți adresa instanței de judecată pentru a cere restituirea eventualelor sume încasate ilegal.

Hotărâri interne

Octavia Lungu, din Constanța: În cazul în care repausul în zilele de sâmbătă și duminică ar prejudicia interesul public sau desfășurarea normală a activității, repausul săptămânal poate fi acordat și în alte zile stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Înțelegere

Elena Măgură, din Constanța: În situația în care există o învoială a părților implicate într-o acțiune de partaj cu privire la cotele cuvenite, instanța poate dispune împărțirea bunurilor comune potrivit acelei înțelegeri.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Ce gătim astăzi
Joi, 15 Noiembrie 2012
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Pagina a fost generata in 2.2577 secunde