Apeluri de la cetățeni

121
Procedură

Daniela Giani, din Constanța: Pentru suspendarea temporară a unui post telefonic, persoana interesată trebuie să se prezinte la unul din Oficiile Comerciale RomTelecom cu buletinul de identitate, aici urmând să completați o cerere în acest sens. Despre anumite oferte, vă puteți interesa la fața locului.


Condiții

Ana Luntrea, din Constanța: Potrivit reglementărilor în vigoare, pentru numirea în funcția de grefier informatician-șef, unul din cei doi membri ai comisiei de examinare trebuie să fie specialist în domeniul informatic, propus de președintele instanței sau conducătorul parchetului.

Drepturi

Silvia Măgură, din Ovidiu: Aveți posibilitatea să treceți la pensie de invaliditate numai dacă o comisie de expertiză medicală din subordinea Casei Județene de Pensii Constanța decide că îndepliniți condițiile pentru a fi încadrată într-un grad de invaliditate.

Cât privește cea de-a doua întrebare la care așteptați un răspuns, vă transmitem că părinții pot beneficia de calitatea de coasigurați ai copiiilor numai în situația în care copiii, la rândul lor, sunt asigurați.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 17 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Calendar religios
Pagina a fost generata in 1.2431 secunde