Apeluri de la cetățeni

171
Răspundere
S. A., din Techirghiol: Când paguba a fost făcută de mai mulți salariați, cuantumul răspunderii se stabilește în raport cu măsura în care fiecare a contribuit la producerea ei.

Verificări
Anamaria O., din Constanța: Plățile efectuate de asociația de proprietari ar trebui verificate de comisia de cenzori, membrii asociației fiind cei care trebuie să ia atitudine atunci când au suspiciuni, în cadrul adunărilor generale.
Referitor la a doua chestiune invocată, într-adevăr, trebuie convocată adunarea generală a asociației de proprietari, urmând ca în cadrul acesteia să se decidă majorarea indemnizațiilor cuvenite administratorului și femeii de serviciu.

Pensionare
I. Trandafir, din Constanța: De la Casa Județeană de pensii am aflat că, potrivit legislației actuale, pentru persoanele născute în luna iunie 1949, stagiul complet de cotizare (necesar pentru a beneficia de pensia pentru limită de vârstă integrală, fără nicio diminuare și de o eventuală reducere a vârstei standard de pensionare permisă de lege), este de 34 de ani și 6 luni.

Reveniți!
C. Lungoci, din Constanța: Ne pare rău, însă datele din scrisoarea dumneavoastră sunt neconcludente. Vă rugăm să reveniți cu documentele pe care vă bazați respectivele acuze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 23 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Salată chinezească cu tăiței
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Cafea ungurească
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Veterinarul pe recepție
Vineri, 20 Noiembrie 2009
Stire din Cetățenești : Cum se îngrijește gerbera
Pagina a fost generata in 2.8454 secunde