Mai sunt trei săptămâni până la vacanța de iarnă!

421
Mai sunt trei săptămâni până la vacanța de iarnă! - cacb0fd0dc732139ed478f84ee94e87e.jpg
După ce în vara acestui an a trimis în centrele de agrement (taberele) din țară un număr de peste 4.500 de tineri, Direcția Județeană de Tineret Constanța își propune ca și în vacanța de iarnă toți cei cu vârsta până în 35 de ani să profite de ofertele sale. Mai ales că anul acesta repaosul se prelungește cu încă o săptămână, spre bucuria copiilor (care sperăm să aibă parte și de zăpadă!).
Astfel, pentru iarna 2009-2010, Direcția Județeană pentru Tineret Constanța pregătește tinerilor constănțeni pachete de vacanță, care includ cinci nopți de cazare și care pornesc de la prețul de 360 lei/persoană/pachet (cazare și trei mese pe zi), până la 800 lei/persoană/pachet (cazare, masă, cursuri de ski și sporturi de iarnă, echipament complet ski, programe recreative). Programele enunțate se adresează atât elevilor, cât și tinerilor cu vârsta până la 35 de ani.
Tinerii constănțeni au posibilitatea să petreacă vacanța de iarnă în județele Brașov, Prahova, Sibiu, Vrancea, Neamț, Caraș Severin, dar și în alte regiuni, programele incluzând perioada noiembrie-martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5237 secunde