Liceul Teoretic "Ovidius" va găzdui un training moderat de vedete

407
Liceul Teoretic
Pe 28 și 29 noiembrie, Liceul Teoretic "Ovidius" va fi gazda unui eveniment mai special, ce va fi coordonat de Cristina Țopescu - Prima TV, Cove, prezentator tv la KanalD, co-prezentatorul Andreei Marin, Radu Herjeu - prezentator, realizator Antena 1, și Ciprian Homm, producător tv.
Este vorba despre un curs practic, foarte dinamic și distractiv, ce-și dorește să antreneze spontaneitatea, originalitatea și creativitatea necesare unui job în televiziune. Cursul durează șase ore pe zi și costă 297 lei pentru… adulți, respectiv 200 lei pentru liceeni.
Din prezentarea pusă la dispo-ziție, am aflat că cei prezenți pot învăța cum se realizează, cum se gândește, cum se scrie o știre, în final participanții primind o diplomă care va ateste participarea și inițierea în arta meseriei de reporter, prezentator, moderator tv, precum și autografe și reco-mandări din partea vedetelor anunțate.
"De asemenea, vor primi toate filmările și pozele cu ei pe cd sau pe mail, vor avea ocazia de a face câteva poze gratis pentru casting,
vor intra în baza de date a Talent Media School, bază de date ce va fi trimisă periodic spre firmele de casting existente pe piață, dar și televiziunilor interesate. Și nu în ultimul rând, șansa de a se împrieteni cu oamenii de televiziune prezenți la eveniment și de a fi cooptat în echipa lor", a declarat Ciprian Homm.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5321 secunde