Apeluri de la cetățeni

168
Detalii
Luiza Mardac, din Techirghiol: Potrivit legislației în vigoare la această dată, pentru femeile născute în octombrie, noiembrie sau decembrie 1948, vârsta standard de pensionare este 57 de ani și 11 luni, iar stagiul complet de cotizare (vechimea completă) - 25 de ani și 11 luni.

Evaziune fiscală
Denisa T., din Constanța: Contractul trebuie înregistrat la Administrația Financiară a Municipiului Constanța, nu la Primărie. Ascunderea sursei impozabile în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale constituie, într-adevăr, infracțiune de evaziune fiscală.

Reglementări
S. Arpaș, din Constanța: Cadourile oferite de angajatori în beneficiul copiilor minori ai angajaților, cu ocazia Paștelui, zilei de 1 Iunie, Crăciunului și a sărbătorilor similare ale altor culte religioase, precum și cadourile oferite angajatelor cu ocazia zilei de 8 Martie sunt neimpozabile, în măsura în care valoarea cadoului oferit fiecărei persoane, cu orice ocazie din cele de mai sus, nu depășește 150 lei.

Drepturi
Cerasela Ion, din Constanța: Drepturile decurgând din calitatea de veteran de război decorat, legate de împroprietărirea cu loc de casă sau echivalent, sunt transmisibile moștenitorilor legali, dacă titularul a depus cererea de obținere a acestor drepturi în timpul vieții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Fursecuri
Sâmbătă, 16 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Tânără plictisită… de viață
Vineri, 15 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Pentru sănătatea dumneavoastră
Vineri, 15 Ianuarie 2010
Stire din Cetățenești : Fotografii de la cititori
Pagina a fost generata in 1.7046 secunde