Apeluri de la cititori

311
Reglementări
Natalia, din Constanța: Persoanele care au beneficiat de concediul de maternitate și plata indemnizației aferente în baza prevederilor O.U.G. nr. 158/2005 beneficiază de indemnizație lunară pentru creșterea copilului sau, după caz, de stimulent, începând cu ziua următoare celei în care încetează plata indemnizației de maternitate, dar nu mai devreme de a 43-a zi de la data nașterii copilului, dacă cererea este depusă în termen de 60 de zile lucrătoare de la acea dată.

De competența instanței
Gentilia Ion, din Constanța: Fratele dumneavoastră va trebui să introducă la judecătorie o acțiune, prin care să solicite reducerea pensiei de întreținere a copilului rezultat din prima căsătorie. Cererea trebuie motivată și însoțită de hotărârea prin care s-a stabilit obligația de întreținere a cărei reducere se cere.

Drepturi
Ana Leonida, din Năvodari: Persoana care a prestat munca în temeiul unui contract individual de muncă nul are dreptul la plată, corespunzător modului de îndeplinire a atribuțiilor de serviciu. Constatarea nulității și stabilirea, potrivit legii, a efectelor acesteia se pot face prin acordul părților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Iunie 2009
Stire din Cetățenești : Aperitiv delicios
Pagina a fost generata in 2.4459 secunde