Bărbați de care să fugi mâncând pământul (II)

629
Există și bărbați, nu doar femei, pe care nu ți-ai dori să-i cunoști vreodată. Dacă nu vrei să ai inima frântă, specialiștii te ajută să-i demaști pe cei de care trebuie să fugi cu orice preț:
l Te lasă cu ochii în soare. Ieșiți în oraș și vă distrați de minune, vorbiți cu orele la telefon și dintr-odată dispare. Nu mai dă niciun semn și nu îți răspunde la încercările tale de a lua legătura cu el. După ce închei căutările, el reapare ca din neant, ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Tu intri din nou în joc, dar sfârșești iarăși lăsată cu ochii în soare. Din păcate, ori ai dat peste bărbatul căruia îi este teamă de relații serioase, ori peste cel care nu știe pe cine să aleagă: pe tine sau… pe cealaltă?
l Vede numai partea goală a paharului. Poate că la început ți se pare un bărbat cu gânduri profunde, care a trecut prin multe. După un timp constați însă că e doar un tip care preferă să se victimizeze, decât să ia inițiativă. Știi de pe-acum că o să stai acasă în fiecare sâmbătă seară, tu o să fii mereu de vină când vă certați, iar el o să fie prea descurajat ca să depună vreun efort în relația voastră… Nu merită!
l Îți dă mereu indicații. Una e să îți dea un sfat legat de cum să ceri o promovare șefului, dar alta este să îți sugereze cu cine să fii prietenă și cu cine nu, sau cum să te îmbraci când te scoate el în oraș (asta dacă nu cumva este o întâlnire surpriză). Imaginează-ți cum te vei simți să îți petreci toată viața alături de un bărbat care te cicălește și te controlează în așa manieră. Nu are sens să speri că se va schimba, dacă de la bun început nu te acceptă așa cum ești tu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 31 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Prăjitură de post cu mere
Miercuri, 30 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Și iepurașii au nevoie de doctori…
Marţi, 29 Martie 2011
Stire din Cetățenești : Salată Caprese
Pagina a fost generata in 1.8293 secunde